‘Compleet Jij. 

Met haptonomie naar volledige zelfbevrijding’

Met liefde en plezier heb ik het boek ‘Compleet jij, met de haptonomie naar zelfbevrijding’ geschreven en het is verschenen!

Dit boek biedt een mix van eigen ervaringen en inzichten, theorie en cases uit mijn praktijk waarmee ik mijn kijk op de non dualiteit, haptonomie, voelen, emoties en mensontwikkeling integreer.

Non dualiteit betekent simpel gezegd dat je van niks en niemand bent afgesplitst. Dit besef van eenheid heeft mij diep geraakt en heeft een duidelijke beïnvloeding in mijn boek. Door schrijven en doortastend zelfonderzoek kwam ik tot helder inzicht dat ik integreer in mijn werk en mijn leven.

Vanuit vijf verschillende invalshoeken krijg je inzicht in wie je van nature werkelijk bent, dit kunt ontdekken en bevrijden. Ik behandel diepgaande onderwerpen aangevuld met verhelderende voorbeelden in dit grensverleggende boek.

Uiteraard is dit boek verkrijgbaar bij alle grote boekensites waar je meestal geen verzendkosten hoeft te betalen. Als je mij wilt steunen, koop je het boek via mijn website. Je betaalt dan de verzendkosten maar ik vind het juist leuk om mijn boek rechtstreeks aan jou te versturen.