Ellen Kleingeld Haptotherapie en Haptonomie Eindhoven

Over mij

De belangrijkste vraag in mijn leven is altijd geweest ‘Wie ben ik werkelijk? ’ Om helderheid te krijgen, heb ik geleerd om deze vooral niet rationeel analytisch te beantwoorden maar te leven vanuit vertrouwen, vrijheid en openheid. Mijn zoektocht naar voelen, bewustzijn en verbondenheid heeft mijn leven veranderd. Als energetische therapeut ben ik gestart en in 2009 is de haptotherapie daarbij gekomen. Ik heb interesse in psychologie, filosofie en non dualiteit. Dit alles heeft me veel gebracht een rustige krachtige basis in mijzelf gelegd. En dat deel ik graag. Ik schrijf met veel plezier en werk momenteel aan mijn eerste boek. Daarnaast ben columnist bij ons vakblad Haptonomisch Contact.

Lange tijd heb ik een ruimte gehuurd in een centrum maar sinds enkele jaren ontvang ik mensen in de praktijk achter mijn huis. Deze plek is rustig, sfeervol en het voelt veel persoonlijker.

Ik werk met wat er in het moment nodig is en vanuit stilte, gevoel en verbinding kunnen dingen weer in beweging komen, herstellen en zichzelf verwezenlijken.

Als je geïnteresseerd bent in haptonomie, wie ik ben en hoe ik werk, voel je welkom om mijn website te bekijken en te lezen en vorm zelf je beeld. Misschien ligt hier de missing link en kan ik je verder begeleiden in je ontwikkeling.

Mijn opleidingen/cursussen