Over mij

In 2005 ben ik als energetische therapeut gestart en in 2009 is de haptotherapie daarbij gekomen. Inmiddels dus meer dan 17 jaar praktijkervaring. In 2016 heeft de non dualiteit mijn werkwijze drastisch veranderd. In mijn boek ‘Compleet jij’ beschrijf ik deze inzichten. Het is in februari 2022 uitgekomen en de tweede is in de maak.

Ik werk intuïtief en doortastend en stem af wat er in het moment nodig is. De ene keer is dat met gesprekken, de andere keer met aanraken of oefenen we in het contact. Ik heb geen vaste planning, kies het directe pad en belicht ik wat zichtbaar mag worden. Soms geeft het inzicht, een andere keer is het confronterend, schurend of verwarrend. Mijn intentie is niet om je van ongewenste gevoelens af te helpen of emoties weg te krijgen maar alles te zien als een verschijnsel wat zich aan je toont en gekend, gevoeld en gezien wil worden zodat het tot creatie kan komen.

Ik werk in de praktijk achter mijn huis. Dat voelt vrij en persoonlijk en deze plek is rustig en sfeervol.

Als je geïnteresseerd bent in haptonomie en non dualiteit, wie ik ben en hoe ik werk, voel je welkom om mijn website te bekijken en te lezen en vorm zelf je beeld. Misschien ligt hier de missing link en kan ik je verder begeleiden in je ontwikkeling.

Mijn Opleidingen/cursussen