Ellen Kleingeld Haptotherapie en Haptonomie Eindhoven

Over mij

De belangrijkste vraag in mijn leven is altijd geweest ‘Wie ben ik?’ Om deze vraag te beantwoorden heb ik geleerd om deze vooral niet vanuit het denken te beantwoorden. Mijn zoektocht naar voelen, bewustzijn en innerlijke weten heeft me langs vele wegen gebracht. Haptotherapie heeft me veel gebracht en de basis gelegd. Van daaruit ben ik me psychologisch, energetisch en spiritueel gaan verdiepen. In 2017 leerde ik intuïtief schrijven. Ik stem me af op mijn gevoel en via het schrift kijk ik in het diepste wezen van mezelf en de ander. De liefde voor schrijven was geboren en inmiddels ben ik ook redacteur bij ons vakblad Haptonomisch Contact.

Met dit hele pakket ontvang ik nu mensen in de praktijk achter mijn huis. Ik werk met wat er in het moment nodig is en vanuit stilte, gevoel en verbinding kunnen dingen weer in beweging komen en zichzelf verwezenlijken.

Als je geïnteresseerd bent in haptonomie, wie ik ben en hoe ik werk, voel je welkom om mijn website te bekijken en te lezen en vorm zelf je beeld. Misschien ligt hier de missing link en kan ik je verder begeleiden in je ontwikkeling.

Mijn opleidingen/cursussen