Ellen Kleingeld Haptotherapie en Haptonomie Eindhoven

Over mij

De belangrijkste drijfveer in mijn leven is altijd ‘Wie ben ik werkelijk?’ Dit zoeken naar mezelf heeft me over vele paden laten wandelen. Ik heb altijd interesse gehad in psychologie, filosofie en spiritualiteit. In 2005 ben ik als energetische therapeut gestart en in 2009 is de haptotherapie daarbij gekomen. In 2016 heeft de non dualiteit mijn kijk op het leven en het zoeken naar mijzelf drastisch veranderd. Het een grote invloed in de manier waarop ik werk en de sessies verlopen en hoe ik mij in het leven wil verdiepen.

Lange tijd heb ik een ruimte gehuurd in een centrum maar sinds enkele jaren ontvang ik mensen in de praktijk achter mijn huis. Dat voelt vrij en persoonlijk en deze plek is rustig en sfeervol.

Ik werk intuïtief en doortastend en stem af wat er in het moment nodig is. Ik kies daarbij het directe pad en belicht ik wat zichtbaar mag worden. Soms is dat fijn en geeft het inzicht, een andere keer is het confronterend en verwarrend. Mijn doel is niet om het je naar de zin te maken maar om de onderste steen boven te krijgen. Het betekent dat vanuit bewustwording en verbinding dingen weer in beweging kunnen komen, herstellen en zichzelf verwezenlijken.

Als je geïnteresseerd bent in haptonomie, wie ik ben en hoe ik werk, voel je welkom om mijn website te bekijken en te lezen en vorm zelf je beeld. Misschien ligt hier de missing link en kan ik je verder begeleiden in je ontwikkeling.

Mijn opleidingen/cursussen