Ellen Kleingeld Haptotherapie en Haptonomie Eindhoven

MIjn verhaal

Eind 2017 kreeg ik de behoefte om mijn werkwijze en visie op te gaan schrijven. Door het plezier in schrijven heb ik besloten om daar meer tijd voor vrij te maken. Ik heb mijn goed lopende praktijk aan de Hoogstraat losgelaten en ben verhuisd naar de praktijkruimte achter in mijn tuin. De liefde voor de haptonomie, gevoel en bewustzijn  is echter altijd gebleven en daarom combineer ik momenteel mijn geïnspireerd schrijverschap met haptotherapie. Mijn benadering is een combinatie van zowel psychologische als energetische en spirituele invalshoeken. Ik heb me o.a. verdiept in Zen boeddhisme, non-dualiteit en besteed in mijn dagelijks leven veel aandacht aan de diepste vraag die gesteld kan worden: Wie ben ik?

Ik werk met wat er in het moment nodig is en vanuit stilte, gevoel en verbinding kunnen dingen weer in beweging komen en zichzelf verwezenlijken.

Als je geïnteresseerd bent in haptonomie, wie ik ben en hoe ik werk, voel je welkom om mijn website te bekijken en te lezen en vorm zelf je beeld. Misschien ligt hier de missing link en kan ik je verder begeleiden in je ontwikkeling.

Mijn opleidingen/cursussen