Foto: Wieteke Wesseling

Over mij

Mijn missie is om anderen verder te helpen in hun gevoels- en/of spirituele ontwikkeling. Ik werk intuïtief en doortastend en stem af wat er in het moment nodig is. De ene keer is dat met gesprekken, de andere keer met aanraken of oefenen we in het contact. Ik heb geen vaste planning, kies het directe pad en belichten we wat zichtbaar mag worden. Soms geeft het inzicht, een andere keer is het confronterend, schurend of verwarrend. Mijn intentie is niet om je van ongewenste gevoelens af te helpen of nare emoties weg te krijgen maar alles te zien als een verschijnsel wat zich aan je toont en gekend, gevoeld en gezien wil worden zodat het tot creatie kan komen.

In 2005 ben ik als energetische therapeut gestart en in 2009 is de haptotherapie daarbij gekomen. Inmiddels dus meer dan 17 jaar praktijkervaring. In 2016 heeft de non dualiteit mijn werkwijze drastisch veranderd. In mijn boek ‘Compleet jij’ beschrijf ik deze inzichten. 

Als je geïnteresseerd bent in haptonomie en non dualiteit, wie ik ben en hoe ik werk, voel je welkom om mijn website te bekijken en te lezen en vorm zelf je beeld. Misschien ligt hier de missing link en kan ik je verder begeleiden in jouw ontwikkeling.

Mijn Opleidingen/cursussen