vrijheid

Visie:

Het is mijn visie en levensmissie om je te verwijzen naar je diepste kern en wie je werkelijk bent. Als je in eenheid leeft en het realiteit wordt in je dagelijkse leven, leef je de ware natuur van je Zelf. Je leeft niet meer in het verleden: waar komt mijn probleem vandaan, waarom heb ik dit probleem en je leeft niet meer naar de toekomst: hoe moet ik mijn probleem oplossen en wat moet ik doen om dit kwijt te raken. Dit zijn allemaal gedachten en je bent niet je gedachten.

Vaak zijn we op zoek naar fijne ervaringen om ons goed te voelen. Onaangename gevoelens ontwijken we of we maken er een ‘moet-weg’ project van. Dat maakt dat de natuurlijke stroom van het leven niet vrij is en we bewust of onbewust blijven zoeken naar dat fijne gevoel. Vele van ons worden dus zoekers, naar ‘iets’ wat is vergeten en gevangen in denken, doen en emoties.

Wees absoluut stil, open en voelend en stop met zoeken. Daar waar je diep naar verlangt is nog steeds hier werkelijk aanwezig.